Feel good feel safe- hyvinvointitapahtuma 13BIO:n mittauspisteellä 26.- 27.4.2016.

Nämä kaksi päivää ovat menneet mielettömän nopeasti. Koko ajan on ollut tasaiseen tahtiin porukkaa, ja kaikki tiimin jäsenet ovat olleet täysillä mukana. Olemme saaneet huimasti kokemusta mm. moniammatillisesta työskentelystä, asiakaspalvelusta, tiimityöskentelystä, vierianalytiikasta, tapahtuman järjestämisestä ja markkinoinnista. Pisteellämme olemme tehneet hemoglobiinin, glukoosin ja kolesterolin pikamäärityksiä, mitanneet verenpainetta ja puhalluttaneet PEF:iä. Olemme päässeet myös tutustumaan tapahtuman muihin pisteisiin, esim. elvytys-, tasapainorata- ja kehonkoostumusmittauspisteisiin ja kuuntelemaan mielenkiintoisia luentoja koskien mm. hammastapaturmia.

Tapahtuma on ollut kokonaisuudessaan mielekäs ja antoisa järjestää ja toteuttaa.

Vastaa