Uusi Minä – hyvinvointitapahtuma Koskikeskuksessa 2.5.2014

Kaksi opiskelijaa ryhmästä 12BIO osallistui hyvinvointitapahtuman järjestämiseen, jossa mukana oli Y-kampus sekä opiskelijoita eri ammattialoilta. Kahdeksan henkinen ryhmämme koostui bioanalyytikoista, fysioterapeuteista, sosionomeista ja liiketalouden opiskelijoista. Tarkoituksena oli järjestää hyvinvointiin liittyvä tapahtuma, jonka opiskelijat suunnittelisivat ja toteuttaisivat alusta loppuun itse.

Tapahtumapaikaksi valitsimme Tampereen Koskikeskuksen keskusaukion ja ajankohdaksi 2.5.2014 klo. 11 – 17. Lähdimme täysin nollabudjetilla liikkeelle, joten tarvitsimme sponsoreita kattaaksemme kustannukset, jotka koostuivat Koskikeskuksen keskusaukion vuokrasta, mainonnasta, juontajan palkasta yms. Sponsoreiksi lähtivät muun muassa Elixia, Life, Alkeisvoima, Mielikylpy, Laura Ihana sekä Method Putkisto & Pilates studio. Life tarjosi meille tapahtumaan luennoimaan Fytonomi Aija Alhosen ja Jaakko Halmetojan. Lisäksi saimme tapahtumaan tanssiesityksiä, mm. paritanssia (Swing Team), ryhmätanssia (Razzmatazz tanssistudio) ja tankotanssia (Studio move). Päivä sisälsi myös kaksi arvontaa, josta oli mahdollisuus voittaa Elixian kuukauden jäsenyyden, Alkeisvoimaan hierontalahjakortteja tai Mielikylvyn rentoutumislahjakortin, sekä muita sponsoreilta tai tapahtumaan osallistuvilta yrityksiltä saatuja tuotepalkinoja.

Päivän kohokohtana oli muodonmuutos yhdelle henkilölle. Henkilö valittiin muodonmuutoskilpailun avulla, jossa parhaimman perustelun antanut voitti muodonmuutoksen, joka toteutettaisiin tapahtumapäivänä Koskikeskuksessa. Muutos sisälsi ilmaisen kampauksen ja meikin sekä stylisti valitsi hänelle vaatteet Moda Aukian vaatevalikoimasta ja antoi muutenkin tyyli- ja pukeutumisvinkkejä.


Tapahtuman ohjelmasta muokkautui seuraavanlainen;

Klo 11.00 Tapahtuma alkaa
Klo 11.15 Method putkisto: tietoisku
Klo 11.30 Aija Alhosen haastattelua
Klo 12.00 Ensimmäinen Arvonta
Klo 12.30 Swing team tanssiesitys
Klo 12.50 Jaakko Halmetoja: Superfood
Klo 13.20 Method putkisto: tietoisku
Klo 13.30 Muodonmuutoksen esittely
Klo 14.30 Tanssistudio Razzmatazz
Klo 14.45 Toinen Arvonta
Klo 15.20 Method putkisto
Klo 15.45 Jaakko Halmetoja: Superfood
Klo 16.15 Studio move tanssiesitys
Klo 17.00 Tapahtuma päättyy
Kaiken kaikkiaan päivä oli varsin onnistunut ja ihmisiä oli liikkeellä Koskikeskuksessa paljon. Eniten huomiota keräsivät tanssiesitykset ja jonkin verran jäi ihmisiä kuuntelemaan myös Jaakko Halmetojan luentoja.

Vastaa