Kaukajärvi-projekti 2013

 

 Tänä vuonna Kaukajärvi-projekti ajoittui päiville 2.-4.12. Projektin ideana oli tarjota Kaukajärviosuuskunnan työntekijöille mahdollisuus käydä mittaamassa verenpaine, hemoglobiini, verensokeri sekä kokonaiskolesteroli työpäivän lomassa. Ennen varsinaisia mittauksia projektiin sisältyi tietysti suunnittelua siitä, miten homma saataisiin kokonaisuudessaan toteutettua sujuva

Projektin toteutukseen osallistui joukko 10SBIO-ryhmän opiskelijoita. Suunnittelutyötä helpotti se, että sama projekti on toteutettu jo aikaisempinakin vuosina. Kun suunnitelmat olivat selvät Kaukajärviosuuskunnan puolesta, jäljelle jäi  välineiden ja mittareiden kuljetus paikan päälle, järjestelyt sekä mittareiden kontrollointi ennenensimmäisten asiakkaiden saapumista. Kun valmistelut olivat hyvät, myös alkuun päästiin nopsasti jo ensimmäisenä aamuna.

Asiakkaita riitti kaikille päiville ja
määritykset sujuivat ongelmitta. Kaiken kaikkiaan projekti oli onnistunut kokonaisuus. Työntekijät saivat helposti ja nopeasti työpäivän lomassa mittaustulokset.

Opiskelijoille projekti oli hyvä keino testata omia taitojaan suunnittelussa ja toteutuksessa.

Vastaa